chicken loliPOP..n final exam..

alhamdulillah…sekarang dah ok ckit chicken popo aku nie..haha…

mula dr hari isnin minggu lepas..fuh yoh!!!….

memang masyuk lar badan aku…bertompok2 mengalahkan harimau bintang..

dah lar badan berat ja..malas btol…tidur ja memanjang buta..haha…

bila time mandi memang x tak boleh belah dgn parang…punya lar kena berjaga2 agar tak kena tembak..he3..

so..BILA  KENA  AYAMpop…pandai2 lar korang nak handle dia..haha….

sekarang,6/4/2009…7:00 am..

jap lg kol 9:00 aku ada exam measurement…ntah nak jawab apa…haha..

doa2 kan aku boleh jawab…n harap2 aku tak tertidor..

n harap2 jugak..aku tak kena saman sebab rambut aku mcm hantu dh.haha…

wajib tidor masa exam..haha.

wajib tidor masa exam..haha.

lepas nie ada lg exam..selang 1 hari,dia muncul ar..haha..

mampos aku..arghh!!!…

apa pon..all the best Lah(haha..wish kat diri sendiri is the best..)..he3..

kpd members yg ambil exam..jgn dok tidor ja panjang,pendek kan ckit tidor anda agar result nanti pon pendek jugak..haha.. 🙂

masa studi,relax2 n enjoy your time..

masa studi,relax2 n enjoy your time..

Advertisements

~ by brobudak on 04/06/2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: